top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRestaurant Anders

Openingsstress!

Ontdek de spannende avonturen vlak voor onze opening.

Op 22 januari werd Anders geboren. Zoals bij de meeste zaken liep niet alles van een leien dakje...


Natuurlijk waren we wel voorbereid. Omdat we alle foutjes wilden elimineren, organiseerden we een testavond met familie en vrienden. Zij werden uitgenodigd om alles te bekritiseren, becommentariëren en beoordelen. Elke tafel ontving een boekje om de feedback in te noteren. Dit mocht gaan over het eten, het interieur, de bediening, over echt alles.

Je zou denken dat familie en vrienden het netjes houden, maar aan feedback ontbrak het niet! Gelukkig! Want hierdoor zijn onze twee eerste weken super vlot verlopen. Nogmaals bedankt lieve vrienden en familie ❤️


Geen grote rampen bij de testavonden, hierdoor vonden we al wat gemoedsrust. MAAR we hadden nog een klein stressje over de vergunning. Wat velen van jullie niet weten, is dat die maar nét op tijd in orde was (lees: de dag zelf 🙈). Alle tafeltjes waren gevuld op de openingsdag. Het laatste wat je wilt, is om het avontuur te beginnen met de melding: helaas is onze openingsdatum uitgesteld. Eind goed al goed, Anders kon open en de eerste dag was een groot succes! Dankzij de vele positieve reacties blijven de reserveringen binnenstromen. Wil je reserveren op vrijdag of zaterdag? Neem dan zeker tijdig contact op, deze dagen zijn erg gegeerd!


Momenteel zijn er nog steeds enkele stressjes. Zo werkt ons reserveringssysteem nog niet optimaal. Dit wordt normaal gezien opgelost in maart. Daarnaast werkt de Bancontact nog (steeds) niet. Hopelijk kunnen we de derde week inzetten met een Bancontact toestelletje!


Het belangrijkste loopt goed: het eten en de bediening!


Tot snel, in Anders!

78 weergaven0 opmerkingen
bottom of page