Zoeken
  • Restaurant Anders

De gezichten achter Anders

Ontmoet Jasper & Davy, de oprichters van Anders.

Jasper (links) en Davy (rechts), de oprichters van Anders

Dit zijn Jasper & Davy, twee neven die samen hun droom hebben laten uitkomen. Jasper verzorgt de gerechtjes in de keuken en Davy zorgt voor de lekkere drankjes achter de bar. Van woensdag tot zondag laten ze jullie onbeperkt genieten in Anders. Hieronder een klein portret van de twee.


DAVY

gif

Davy zijn avontuur startte samen met zijn vrouw, Nickie, bij broodjeszaak Broodjes Royaal in Lichtaart. Na zes jaar gaat Davy een nieuwe uitdaging aan bovenop de broodjeszaak, namelijk de opstart van Anders. Door zijn ervaringen in de horeca verzorgt Davy de drankjes achter de bar.JASPER

gif

Jasper startte op een vroege leeftijd met ondernemen. Hij richtte op zijn 23 jaar de escape room Create Your Escape op. Hoe kom je dan terecht bij een restaurant? Wel, Jasper noemt zich een zelfverklaarde kok. Geen diploma, maar wel een grote passie voor koken. Na jaren ervaring als kok in verschillende restaurants wist hij dat hij klaar was voor de grotere uitdaging. Samen met Karim, een goede kennis en ervaren kok, kan Jasper zijn passie nu omtoveren tot een professioneel beroep.

91 keer bekeken0 reacties

Schrijf je in & ontvang nieuwtjes!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle

© 2020 by ANDERS.

BE 0736.873.267.

Hoofdzetel: Markt 11, 2460 Kasterlee